Universiteit Leiden

nl en

Kunst en cultuur | Concert Practicum Musicae studenten

Leidse studenten op het podium!

Datum
donderdag 25 oktober 2018
Tijd
Toelichting
Toegang is gratis
Locatie
Lokhorstkerk
Pieterskerkstraat 1
Leiden

Muzikale talenten

In Leiden lopen ruim 70 getalenteerde studenten rond, die naast hun studie ook nog een programma aan het Koninklijk Conservatorium volgen: Practicum Musicae. Iedere laatste donderdag van de maand is er een concert van deze studenten in de Leidse Lokhorstkerk. Het programma is iedere keer weer anders, de studenten krijgen zo de perfecte kans om podium ervaring op te doen en een uitgebreid repertoire te creĆ«ren. Zo ook op donderdag 25 oktober! Het concert begint om 17:00 en duurt een uur. De combinatie van een universitaire studie in Leiden en een kunstopleiding in Den Haag is een initiatief van de Academy of Creative and Performing Arts (ACPA), een unieke samenwerking tussen de Hogeschool der Kunsten Den Haag en de Universiteit Leiden. De Leidse studenten krijgen les van (inter-)nationale top-docenten en kunnen zo hun muzikale talenten tot bloei brengen. Beluister het zelf in de Lokhorstkerk. Toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd.

Komende concerten

Iedere laatste donderdag van de maand vindt er het Lokhorstconcert plaats van onze PM-studenten. De concerten vinden dit collegejaar plaats op:

25 oktober 2018

29 november 2018

31 januari 2019

28 februari 2019

28 maart 2019

25 april 2019

23 mei 2019

27 juni 2019

Er zijn ook nog twee grote PM-concerten: het grote PM Kerstgala op donderdag 20 december 2018 en het grote PM Zomerconcert op zondag 2 juni 2019. Meer informatie volgt.

Muziektraject Practicum Musicae (PM)

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.