Universiteit Leiden

nl en

Lezing

Leidsch Juridisch Genootschap

Datum
woensdag 10 oktober 2018
Tijd
Locatie
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311ES Leiden
Zaal
B041

Op woensdag 10 oktober 2018 zal de lezing van het Leidsch Juridisch Genootschap worden gehouden door mr. E.J. Daalder, staatsraad bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het onderwerp van de lezing is: Watergate, Trump en het rechtssysteem in de VS. De heer Daalder is auteur van “De glijbaan van een president: Nixon, Watergate en het rechtssysteem”, dat dit jaar verscheen bij Boom uitgevers Den Haag.


Na afloop van de lezing zal nog een borrel plaatsvinden. Aanmelding is mogelijk door contact op te nemen met: mw. mr. J.M.D. Bharos, tel.: 071-516 5043, e-mail: m.bharos@servicepunt71.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie