Universiteit Leiden

nl en

Leiden+ Event

Datum
maandag 5 november 2018 - zondag 11 november 2018
Locatie
Centrum van Leiden

Logo Leiden + Event

Nieuw initiatief van start: Leiden+ 

In de week van 5 tot en met 11 november vinden er allerlei inspirerende activiteiten plaats in het centrum van Leiden. Onder de naam Leiden+ worden evenementen georganiseerd die op het kruispunt staan van wetenschap, kunst en ondernemerschap met het oog op een creatieve en duurzame toekomst. Denk aan combinaties als science+industry, art+tech of design+innovation. 
 
Leiden+ heeft als doel de samenwerking tussen de vele Leidse evenementen te verbeteren en nieuwe programmering naar Leiden te halen. Het gaat om een pilot met de insteek om Leiden verder neer te zetten als dé stad waar kunst en wetenschap samenkomen. 

Pilot

Deze pilot is een initiatief van Stichting Smart, ondersteund door Gemeente Leiden, en wordt georganiseerd met diverse partners: PLNT, ASTP-Proton, Luris, Brave New World, Cultuurfonds Leiden, Pecha Kucha Leiden, Gulliver, Science Cafe Leiden, Technolab, Astronomy on Tap, Liquid Society, EYE, Leiden Int. Film Festival, Institute of Human Obsolescence, Next Nature Network, Görgen & Köller GmbH en Science meets Business.
 

Programma en kaartverkoop

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.