Congres/symposium

Niels Bohrweg 1
2333 CA Leiden
Room 407/409

Woensdag 31 oktober organiseert LIACS het Engelstalige 'Latin America Symposium on Big Data' in het Snelliusgebouw. Naast diverse sprekers van Universiteit Leiden, zijn sprekers van Braziliaanse universiteiten en bedrijven uitgenodigd om een lezing te geven over de toepassing van big data in hun onderzoeksgebieden. Van geesteswetenschappen tot archeologie en van biologie tot data science. Het symposium bevat demonstraties met Virtual Reality en videowalls.

Engelstalig programma

Opening remarks by Prof.dr. Edmund Amann and Prof.dr. Fons Verbeek

Session 1: Chair Edmund Amann
- Prof dr. Ester Limonad, Universidade Federal Fluminense and Rui Barbosa Visiting