Universiteit Leiden

nl en

Lezing | Oude Muziek

College: Early music as a discipline

Datum
maandag 15 oktober 2018
Tijd
Locatie
Lipsius, zaal 148
Cleveringaplaats 1
2311 BD Leiden

Colleges “Early Music as Discipline”

In zes colleges laat Jed Wentz, artistiek adviseur van het Festival Oude Muziek Utrecht, u kennismaken met onderwerpen die centraal staan binnen de wereldwijde ontwikkelingen van de oude muziek. Het eerste college start op 15 oktober!

Colleges Oude Muziek

Hoe is de oudemuziekbeweging gegroeid, en waar gaat ze heen? Hoe weten musici vandaag de juiste informatie te vinden om historisch integere uitvoeringen van oude muziek te kunnen verzorgen? Uit welke bronnen putten zij hun inspiratie?

Als u nieuwsgierig bent naar de antwoorden op deze vragen en naar de persoonlijke visie van een gedreven musicus en onderzoeker die al meer dan dertig jaar werkzaam is in de oude muziek, dan zijn de Colleges Oude Muziek iets voor u.

In een reeks van zes Engelstalige colleges, georganiseerd in samenwerking met de Organisatie Oude Muziek, laat artistiek adviseur van het Festival Oude Muziek Utrecht Jed Wentz u kennismaken met onderwerpen die centraal staan binnen de wereldwijde ontwikkelingen van de oude muziek.

College maandag 15 Oktober 2018

U kunt de gehele serie colleges volgen maar ook een afzonderlijk college. Het college op maandag 15 oktober betreft:  An insider’s look at the revival.

Algemene informatie

Taal: Engels

Spreker: Jed Wentz

Duur: 90 minuten

Locatie: Universiteit Leiden – Lipsius, Zaal 148

Cleveringaplaats 1, 2311 BD Leiden

Kaarten:
6 colleges: € 102 | Vriend € 75
Losse colleges: € 17 | Vriend € 12,50

Studenten: Toegang is gratis, op vertoon van studentenkaart. Registratie verplicht: r.schneemann@hum.leidenuniv.nl 

In samenwerking met Organisatie Oude Muziek.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.