Universiteit Leiden

nl en

Lezing

Boerhaave Lezing

Datum
maandag 26 november 2018
Tijd
Locatie
LUMC Gebouw 3

Zaal
Burumazaal

Brenda Schulman geeft deze openbare Boerhaave-lezing in het kader van haar LUF-Boerhaave-gasthoogleraarschap. Voorafgaande aan de lezing krijgt zij een oorkonde en een Boerhaave-penning uitgereikt.

Titel
Twists and  turns in ubiquitin ligation pathways

Brenda Schulman
Brenda Schulman geeft leiding aan het Biochemisch Instituut van het Max Planck Instituut. Voordat zij in 2017 de overstap naar MPI maakte, was zij zestien jaar verbonden aan het St. Jude Children's Research Hospital, in Memphis.. 

LUF-Boerhaave-leerstoel
De LUF-Boerhaave-leerstoel maakt gasthoogleraarschappen mogelijk voor eminente en gezaghebbende geleerden, bij voorkeur uit het buitenland, die een bepaald gebied van onderzoek en onderwijs binnen het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) kunnen stimuleren. De leerstoel wordt gefinancierd door het Leids Universiteits Fonds (LUF),

.

Over de LUF-Boerhaave-leerstoel

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie