Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium

LDE-bijeenkomst: Digital Society Health & Well-Being

Datum
woensdag 7 november 2018
Tijd
Locatie
City Resort Leiden
Bargelaan 180
Leiden (naast CS)
Logo digital Society

In 2017 zijn verschillende thema’s van het VSNU-onderzoeksprogramma De Digitale Samenleving gelanceerd, waaronder Health & Well-being. In 2018 hebben de universiteiten specifieke thema’s/programmalijnen geadopteerd. De rectoren van de Universiteit Leiden, Erasmus Universiteit en TU Delft hebben onder meer het thema Health & Well-being als een van de gezamenlijke LDE-speerpunten gekozen. Universiteit Leiden is landelijk mede-trekker van dit thema o.l.v. Prof. dr. Andrea Evers. Samen met Prof. dr. ir. Ton van der Steen van Medical Delta organiseert zij een startbijeenkomst over het thema Health & Well-Being.

Het doel van deze bijeenkomst is om in LDE (Leiden-Delft-Erasmus) verband de invulling van het programma nader uit te werken, het netwerk te versterken en mogelijke behoeften te inventariseren op het thema Health & Well-being van de Digital Society.

Meer informatie en aanmelden

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.