Universiteit Leiden

nl en

Promotie

Worldwide Treatment Opportunities of Rheumatoid Arthritis

  • S.A. Bergstra
Datum
dinsdag 4 september 2018
Tijd
Locatie
Academiegebouw
Rapenburg 73
2311 GJ Leiden

Sytske Anne Bergstra onderzocht of er manieren zijn om de behandelstrategieën en de keuze van behandelingen voor individuele patiënten met reumatoïde artritis te optimaliseren en dit te implementeren in een wereldwijde context. Een van de voorzichtige conclusies is dat het voldoende kan zijn om te accepteren dat een patiënt een lage ziekteactivteit heeft behaald en dat het niet altijd nodig is de behandeling te blijven intensiveren om remissie te bereiken, zeker niet als die patiënt al langer wordt gevolgd.

Promotoren

  • Prof.dr. T.W.J. Huizinga
  • Prof.dr. R.B.M. Landewé (UvA)

Bijwonen

Promoties zijn vrij toegankelijk, u hoeft zich niet aan te melden.

Proefschriften

Proefschriften van Leidse promovendi zijn na de promotie digitaal beschikbaar via het Leids Repositorium. De proefschriften op deze site zijn vrij toegankelijk. Alleen in sommige gevallen rust er een tijdelijk embargo op een proefschrift en wordt het proefschrift pas later volledig beschikbaar gesteld.

Persvragen

pers@lumc.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.