Universiteit Leiden

nl en

Lezing | Opening

Uitnodiging Opening Science Onderwijs en Studenten Zaken

Datum
dinsdag 25 september 2018
Tijd
Locatie
Collegezalengebouw
Einsteinweg 57
2333 CC Leiden
Zaal
Science Onderwijs en Studenten Zaken

Sinds 1 september is het Educatief Centrum bekend onder de naam Science Onderwijs en Studenten Zaken. Er is verbouwd, een mooie balie is ingericht en ze zijn volop bezig met onderwijs logistieke processen, het professionaliseren en zichtbaar maken van onze dienstverlening.

Voldoende reden om iets speciaals te organiseren. Ze ontvangen geïnteresseerden graag op dinsdag 25 september tussen 16.00 – 17.00 uur op de 1e verdieping in het Gorlaeus Collegezalengebouw.

Rond 16:15 zal Han de Winde met een handeling deze veranderingen markeren. Medewerkers van de afdeling zullen op verschillende manieren iets laten zien van de werkzaamheden die zij verrichten en wat zij misschien voor jou als collega kunnen betekenen. Uiteraard zal er iets te eten en te drinken zijn.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.