Universiteit Leiden

nl en

Promotie

The Value of Total Hip and Knee Arthroplasties for patients

  • C. Tilbury
Datum
woensdag 5 september 2018
Tijd
Locatie
Academiegebouw
Rapenburg 73
2311 GJ Leiden

Claire Tilbury-Werkhoven onderzocht of heup- en knieoperatie-operaties wegens artrose op de langere termijn aan de verwachtingen de patiënten voldoen en of volledige terugkeer naar het werk mogelijk was. Gemiddeld waren de uitkomsten gunstig. Wel blijken de verwachtingen ten aanzien van een aantal dagelijkse activiteiten niet of niet geheel waargemaakt, en blijkt bij een deel van de patiënten op het werk een significant productiviteitsverlies. Tilbury-Werkhoven keek ook of ze voorspellende factoren kon identificeren maar dat bleek niet het geval.

Promotoren

  • Prof.dr. T.P.M. Vliet-Vlieland
  • Prof.dr. R.G.H.H. Nelissen

Bijwonen

Promoties zijn vrij toegankelijk, u hoeft zich niet aan te melden.

Proefschriften

Proefschriften van Leidse promovendi zijn na de promotie digitaal beschikbaar via het Leids Repositorium. De proefschriften op deze site zijn vrij toegankelijk. Alleen in sommige gevallen rust er een tijdelijk embargo op een proefschrift en wordt het proefschrift pas later volledig beschikbaar gesteld.

Persvragen

pers@lumc.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.