Universiteit Leiden

nl en

Promotie

Systems pharmacology of the endocannabinoid system

Datum
donderdag 6 september 2018
Tijd
Locatie
Academiegebouw
Rapenburg 73
2311 GJ Leiden

De studie met behulp van zebravislarven heeft bijgedragen aan vernieuwde inzichten in de basis-farmocokinetesiche processen en de wijze waarop deze zich laten vertalen naar mensen. Hiermee zijn de kansen voor zebravislarven als alternatief pre-klinisch model, aanzienlijk vergroot.

Promotoren

  • Prof.dr. T. Hankemeier
  • Prof.dr. P.H. van der Graaf

Bijwonen

Promoties zijn vrij toegankelijk, u hoeft zich niet aan te melden.

Proefschriften

Proefschriften van Leidse promovendi zijn na de promotie digitaal beschikbaar via het Leids Repositorium. De proefschriften op deze site zijn vrij toegankelijk. Alleen in sommige gevallen rust er een tijdelijk embargo op een proefschrift en wordt het proefschrift pas later volledig beschikbaar gesteld.

Persvragen

Maarten Muns, adviseur wetenschapscommunicatie Universiteit Leiden
m.a.muns@bb.leidenuniv.nl
071 527 3282

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.