Universiteit Leiden

nl en

Kunst en cultuur

Prinsjesdag Event

Datum
dinsdag 18 september 2018
Tijd
Locatie
Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag
Zaal
Spaanse trappen

Waarom leest de Koning de Troonrede voor? Wat zijn eigenlijk de consequenties van al die nieuwe plannen? Wie draagt de mooiste hoed op Prinsjesdag? Je hoort het allemaal op dinsdag 18 september vanaf 15:15 op de Spaanse trappen locatie Wijnhaven.

Universitair docent Bestuurskunde Gerard Breeman analyseert de Troonrede. Ernst van Welij neemt jullie mee in de wereld van de Koninklijke tradities en hoedenontwerpster Berry Rutjes laat de mooiste hoeden zien. Iedereen is welkom, dus neem je vrienden mee!

To do: draag je mooiste hoed op dit Prinsjesdag evenement!

Voertaal: Engels

Prime Minister is a fan of hats on 'Prinsjesdag'!

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.