Universiteit Leiden

nl en

Promotie

Optical coherence Tomography for Coronary Artery Disease: Analysis and Applications

  • S. Liu
Datum
dinsdag 4 september 2018
Tijd
Locatie
Academiegebouw
Rapenburg 73
2311 GJ Leiden

Er waren mogelijke aanwijzingen dat beelden van dichtslibbende slagaderen verkregen via IVOCT (Intravascular Optical Coherence Tomography) geen optimal uitkomst zouden geven: de absolute intensiteit van vergelijkbare weefselgebieden zouden worden beïnvloed door de positie van de katheter met als gevol een verschil in lichtverlies. Het doel van het proefschrift was om software te ontwikkelen waarmee dit probleem kan worden gecorrigeerd. Liu slaagde daar ten dele in maar voor de definitieve oplossing is meer onderzoek nodig.

Promotor

  • Prof.dr.ir. B.P.F. Lelieveldt

Bijwonen

Promoties zijn vrij toegankelijk, u hoeft zich niet aan te melden.

Proefschriften

Proefschriften van Leidse promovendi zijn na de promotie digitaal beschikbaar via het Leids Repositorium. De proefschriften op deze site zijn vrij toegankelijk. Alleen in sommige gevallen rust er een tijdelijk embargo op een proefschrift en wordt het proefschrift pas later volledig beschikbaar gesteld.

Persvragen

pers@lumc.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.