Festival | Opening

Einsteinweg 55
2333 CC Leiden
C1

Op dinsdag 4 september 2018 organiseert de faculteit Wiskunde der Natuurwetenschappen de facultaire opening van het academisch jaar 2018 - 2019. Alle medewerkers en studenten zijn vanaf 15:30 uur van harte welkom in de Gorlaeus Schotel om met een verrassend programma samen het nieuwe academische jaar te starten.

De opening van het academisch jaar start om 16:00 uur. Decaan Geert de Snoo opent het programma, gevolgd door een publiekslezing van Martina Vijver.

NB. Om de opening voor al onze medewerkers en studenten toegankelijk te maken, is het programma in de zaal volledig in het Engels.

Programma:

15:30 uur

Ontvangst en inloop in collegezaal 1 van de Gorlaeus Schotel

16:00 uur

Opening Academisch Jaar 2018-2019 Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen:

Aanvang door Prof. dr. Geert de Snoo, decaan van de Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen

Publiekslezing door Prof. dr. ing. Martina Vijver: 'Nano Ecotoxicology: The Added Risk of Size'

Verrassingsoptreden

17:00 uur