Universiteit Leiden

nl en

Lezing

Ombuds Institutions: Strengthening Gender Equality, Women’s Access to Justice and Protection and Promotion of Women’s Rights

  • Professor Linda C. Reif
Datum
woensdag 26 september 2018
Tijd
Locatie
Oude Sterrewacht
Sterrenwachtlaan 11
2311 GW Leiden
Zaal
C 104

Op woensdag 26 september zal Prof. Linda Reif, Professor of International Trade aan de University of Windsor, een lezing geven waarin zij, vanuit een internationaal vergelijkend perspectief, de effectiviteit van ombudsmannen en –vrouwen zal bespreken. Prof. Reif zal daarbij in het bijzonder aandacht besteden aan gender ongelijkheden.

De lezing van Prof. Reif is de eerste lezing in de Leiden Socio-Legal Series van dit academisch jaar. De lezing, inclusief Q&A, zal plaatsvinden tussen 16.00 en 17.30 uur in zaal C104 van de Sterrewacht. Na afloop nodigen wij u uit voor een borrel.

De Leiden Socio-Legal Series wordt gecoördineerd door Daniel Blocq (Universitair Docent Rechtssociologie, Van Vollenhoven Institute for Law, Governance & Society). De lezing staat open voor docenten en (PhD) studenten. Aanmelding vooraf is niet nodig. Voor vragen over deze lezing of over de Leiden Socio-Legal Series kan contact worden gezocht met het secretariaat van het Van Vollenhoven Instituut: vollenhoven@law.leidenuniv.nl.

Meer informatie op de Engelstalige website

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.