Universiteit Leiden

nl en

Lezing | Leiden Leadership Lunch

Leiden Leadership Lunch: Publiek Leiderschap en Maatschappelijke Meerwaarde

Datum
vrijdag 28 september 2018
Tijd
Toelichting
De Leiden Leadership Lunch vindt plaats op de Universiteit Leiden in Den Haag, locatie Wijnhaven. Mocht u interesse hebben in deelname, mail dan naar LLC@fgga.leidenuniv.nl.
Locatie
Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag

Op vrijdagmiddag 28 september zal de tweede Leiden Leadership Lunch plaatsvinden. Tijdens de lunchbijeenkomst zal het Leiden Leadership Centre de eerste bevindingen delen van het onderzoek naar ‘publiek leiderschap en maatschappelijke meerwaarde’. Twee practitioners uit de deelnemende organisaties (Gemeente Den Haag en de Sociale Verzekeringsbank) zullen hier vervolgens een reflectie op geven vanuit hun eigen praktijkervaring. Er zal met elkaar gesproken worden over de gevonden spanningsvelden en uitdagingen voor de praktijk als het gaat om publiek leiderschap en maatschappelijke meerwaarde. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.