Universiteit Leiden

nl en

Alumni-activiteit

Jonge Alumni Netwerk - JAN DOET!

Datum
woensdag 26 september 2018
Tijd
Locatie
EpiCentrum Slaaghwijk
Valkenpad 34-36
2317 AN Leiden

De inschrijving voor deze activiteit is gesloten.

Na jarenlang volop te hebben genoten van alles wat Leiden te bieden heeft, wil het Jonge Alumni Netwerk (JAN) iets teruggeven aan de stad. In samenwerking met Resto VanHarte willen wij mensen met elkaar in verbinding brengen door samen te koken en eten. Resto VanHarte vindt dat iedereen erbij hoort en wil eenzaamheid en sociaal isolement bestrijden. Daarom zet Resto VanHarte sociale buurtrestaurant op (Resto’s) waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. En jij kunt aanschuiven bij één van deze Resto’s!

Wat kun je verwachten?

Op woensdag 26 september schuif je vanaf 18.00 uur aan bij een driegangendiner van Resto VanHarte in Leiden! Een select aantal jonge alumni heeft zelfs de mogelijkheid om mee te helpen in de keuken. Hiervoor geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Met je aanmelding, geef je je op voor het diner. Mocht je van tevoren mee willen helpen in de keuken, kun je dit later per mail doorgeven aan JAN@alumni.leidenuniv.nl

Na afloop van het diner zal een medewerker van Resto VanHarte een korte lezing geven over de financiering van het concept en de sociale onderneming zelf.

Meer info en aanmelden

Dit event is toegankelijk voor alle jonge alumni (t/m 35 jaar) van de Universiteit Leiden.

Datum Woensdag 26 september
Tijd 18.00 - 21.30 uur
Locatie Resto VanHarte, EpiCentrum Slaaghwijk
Kosten €15,- (inclusief een kleine donatie aan Resto VanHarte)
Aanmelden De inschrijving is gesloten.


Volg ons event ook via Facebook.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.