Universiteit Leiden

nl en

Promotie

Improving family-centered care in Juvenile Justice Institutions

  • I. Simons
Datum
woensdag 5 september 2018
Tijd
Locatie
Academiegebouw
Rapenburg 73
2311 GJ Leiden

Inge Simons ontwikkelde een werkwijze waarmee ouders betrokken worden bij de zorg voor hun zoon of dochter die in een Justitiële Jeugdinrichting is beland. Het is gebleken dat dit een positieve invloed heeft op de verdere ontwikkeling van de jongere. Lees het nieuwsartikel over deze promotie.

Promotor

  • Prof.dr. R.R.J.M. Vermeiren

Bijwonen

Promoties zijn vrij toegankelijk, u hoeft zich niet aan te melden.

Proefschriften

Proefschriften van Leidse promovendi zijn na de promotie digitaal beschikbaar via het Leids Repositorium. De proefschriften op deze site zijn vrij toegankelijk. Alleen in sommige gevallen rust er een tijdelijk embargo op een proefschrift en wordt het proefschrift pas later volledig beschikbaar gesteld.

Persvragen

pers@lumc.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.