Universiteit Leiden

nl en

Promotie

Data Driven Modeling & Optimization of Industrial Processes

Datum
donderdag 20 september 2018
Tijd
Locatie
Academiegebouw
Rapenburg 73
2311 GJ Leiden

Informaticus Bas van Stein onderzocht bij Tata Steel en BMW hoe hun productieprocessen op basis van data gestroomlijnd en geoptimaliseerd konden worden. Al doende bouwde hij innovatieve producten. Lees meer...

Promotor

  • Prof.dr. T.H.W. Bäck

Bijwonen

Promoties zijn vrij toegankelijk, u hoeft zich niet aan te melden.

Proefschriften

Proefschriften van Leidse promovendi zijn na de promotie digitaal beschikbaar via het Leids Repositorium. De proefschriften op deze site zijn vrij toegankelijk. Alleen in sommige gevallen rust er een tijdelijk embargo op een proefschrift en wordt het proefschrift pas later volledig beschikbaar gesteld.

Persvragen

Maarten Muns, adviseur wetenschapscommunicatie Universiteit Leiden
m.a.muns@bb.leidenuniv.nl
071 527 3282

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.