Universiteit Leiden

nl en

Promotie

CRISPR Cas-induced targeted mutagenesis with Agrobacterium mediated protein delivery

Datum
donderdag 20 september 2018
Tijd
Locatie
Academiegebouw
Rapenburg 73
2311 GJ Leiden

Dit proefschrift richt zich op het gebruik van CHISPR/Cas-systeem voor mutagenese en op het gebruik van Agrobacterium als vector voor de overdracht van verschillende eiwitten. Dit in het kader van het kunnen aanbrengen van mutaties in het genoom van planten. 

Promotor

  • Prof.dr. P.J.J. Hooykaas

Bijwonen

Promoties zijn vrij toegankelijk, u hoeft zich niet aan te melden.

Proefschriften

Proefschriften van Leidse promovendi zijn na de promotie digitaal beschikbaar via het Leids Repositorium. De proefschriften op deze site zijn vrij toegankelijk. Alleen in sommige gevallen rust er een tijdelijk embargo op een proefschrift en wordt het proefschrift pas later volledig beschikbaar gesteld.

Persvragen

Maarten Muns, adviseur wetenschapscommunicatie Universiteit Leiden
m.a.muns@bb.leidenuniv.nl
071 527 3282

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.