Lezing | Boekaanbieding

Boekaanbieding “Beyond the Nile. Egypt and the Classical World” met Carel Stolker

5 september 2018
Rijksmuseum van Oudheden
Rapenburg 28
2311EW Leiden
Taffeh tempel-zaal

Op woensdag 5 september 2018 zal Dr. Timothy Potts, directeur van het J. Paul Getty Museum in Los Angeles, de nieuwe publicatie "Beyond the Nile. Egypt and the Classical World" aanbieden aan Prof. Dr. Carel Stolker, Rector Magnificus van de Universiteit Leiden.

J. Paul Getty Museum

Het boek "Beyond the Nile" is verschenen ter gelegenheid van een grote (gelijknamige) tentoonstelling in het J. Paul Getty Museum: zowel aan het boek als aan de tentoonstelling ligt een zware Leidse input ten grondslag –in de vorm van artikelen, nieuw onderzoek, advies en topstukken uit het Rijksmuseum van Oudheden.

Meer informatie

Een programma voor deze avond volgt in juli. Neem voor meer informatie contact op met Dr. J.M. Kelder.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Luris, het kennisvalorisatie centrum van de Universiteit Leiden en het LUMC, in samenwerking met het Rijksmuseum van Oudheden.