Universiteit Leiden

nl en

Lezing

Beach College: Arjen Lubach en Juul Manders

Datum
dinsdag 11 september 2018
Tijd
Serie
Beach Colleges
Locatie
Beachclub Indigo
Strandweg 65
Scheveningen

Beach College Den Haag

Nergens anders in de wereld kun je een college volgen op het strand! De Haagse hoger onderwijsinstellingen organiseren twee bijzondere gastcolleges op het strand van Scheveningen, speciaal voor studenten die in Den Haag studeren. Elk college wordt afgesloten met een strand-BBQ.

Op dinsdag 11 september vindt het eerste Beach College plaats. De sprekers zijn presentator, schrijver en comedian Arjen Lubach en Juul Manders, oprichter van lifestylemerk BALR. Juul Manders spreekt over ondernemen, lifestyle en succes. Doen wat anderen niet doen en hoe hou je plezier in ondernemen. Arjen Lubach doet een Q & A en beantwoordt alle vragen van studenten. Dit wordt een interactief college over bijvoorbeeld de wereld van de literatuur, televisie en het (sociale) internet.

Praktische informatie

Het Beach College vindt plaats in Beachclub Indigo in Scheveningen. Inloop vanaf 15.30u, aanvang eerste spreker 16.00u. Aansluitend op de colleges is er een BBQ. De kosten voor de BBQ inclusief een drankje bedragen € 5. 

De Beach Colleges zijn een samenwerking van de Haagse hogescholen, de Universiteit Leiden en de gemeente Den Haag.  

Meer informatie en kaartverkoop

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.