Universiteit Leiden

nl en

Festival | Lancering

Backstage in je brein!

Datum
zondag 7 oktober 2018
Tijd
Locatie
Stadsgehoorzaal Leiden
Breestraat 60
2311 CS Leiden
Out of the box

Bestel snel je gratis kaarten

Kom naar Leiden tijdens het Weekend van de Wetenschap en neem een kijkje in de creatieve hersenen van jonge talenten! Bestel snel je gratis kaarten, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Ga mee backstage in het brein met Quinty en Sam

Op zondagmiddag 7 oktober staat wetenschappelijk onderzoek naar het jongerenbrein in de schijnwerpers. In interviews met de jonge, sociale ondernemer Sam van Tol (oprichter Correctbook) en de vrolijke YouTuber Quinty Misiedjan (Quinsding) en pop-upcolleges van wetenschappers duiken we in het hoofd van adolescenten en gaan we backstage in het brein.

Feestje voor nieuwe website - boek - lespakket

Als afsluiting de lancering van een drietrapsraket: de vernieuwde website kijkinjebrein.nl, de nieuwe uitgave van ‘Het puberende brein’ van Eveline Crone en een gloednieuw lespakket over puberhersenen en hersenonderzoek. Het onderwijspakket wordt feestelijk aangeboden aan Paul Rosenmöller, voorzitter van de Voortgezet Onderwijs (VO)-raad, en Anko van Hoepen, vice-voorzitter van de PO-raad.

Programma

  • 15.00 – 15.30 inloop

  • 15.30 – 17.00 interviews en lancering

  • 17.00 uur einde

Matchmaking voor wetenschappers, onderwijs- en andere praktijkpartners

Interesse in een matchmaking voorafgaand aan Backstage in je brein!? Georganiseerd door het Brain and Development Research Center samen met NeuroLabNL, speciaal voor wetenschappers, onderwijs- en andere praktijkpartners om samenwerking en kennisbenutting te bevorderen. Lees meer over de Matchmaking voor de Nationale wetenschapsagenda (NWA):
Optimale condities voor leren en veiligheid van jongeren

Vragen over de matchmaking?

Mail Annelinde Vandenbroucke van NeuroLabNL: a.r.e.vandenbroucke [at] fsw.leidenuniv.nl

Reserveer je gratis kaarten voor Backstage in je brein!

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie