Alumni-activiteit

Leiden Revisited: een middag terug in de collegebanken

31 augustus 2018
Na afloop muziek, diverse foodtrucks en een saladebar
Oude Sterrewacht
Sterrenwachtlaan 11
2311 GW Leiden

Sinds 2006 organiseert de Leidse Rechtenfaculteit, in samenwerking met het Juridisch PAO van de Universiteit Leiden, 'Leiden Revisited: een middag terug in de collegebanken'. In 2018 zal dit zeer gewaardeerde netwerkevenement plaatsvinden op de laatste vrijdag van de maand augustus en wel op 31 augustus. Een uitstekende gelegenheid voor alumni om oud-studiegenoten en oud-docenten te ontmoeten!

Ook dit jaar zullen er weer diverse sessies te volgen zijn. Na afloop staan er diverse foodtrucks en een saladebar klaar, en veel gezelligheid. De Amazing Bingham Boys "the best Invisible Music you have ever heard" zijn uiteraard ook dit jaar weer aanwezig.

Vanaf 14:30 uur  Ontvangst met koffie/thee
15:00 uur Opening
  • Ontwikkelingen
  • Prijsuitreiking PAO-Onderwijsprijzen 2017
15:30-17:30 uur  Start sessies
Vanaf 17:30 uur  Muziek, diverse foodtrucks en saladebar

De volgende sessies zijn bij te wonen:

• Sessie 1: Recente ontwikkelingen handelsnaamrecht, modellenrecht, portretrecht en auteursrecht;
  • Sessie 2: Arbeidsrecht in balans? Over cocktail-ontslag, hondsdolheid op Ha├»ti, #metoo en leven na de dood;
  • Sessie 3: Burgerlijk(proces)recht: Over oude en nieuwe bijzondere overeenkomsten;
  • Sessie 4: Staats- en bestuursrecht: Van buiten naar binnen: bijdragen vanuit de praktijk ten behoeve van onderwijs en onderzoek;
  • Sessie 5: Actualiteiten Ondernemingsrecht - failliete Actualiteiten;
  • Sessie 6: Actualiteiten Straf- en strafprocesrecht;
  • Sessie 7: Actualiteiten AVG, ePrivacy en Big Data (incl. dataficatie, artificial intelligence, machine learning, M2M)

Schrijf je nu in!