Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium

Lancering Routekaart Project Financieren in Netwerken

Datum
vrijdag 30 november 2018
Tijd
Locatie
Haagse Campus Universiteit Leiden
Turfmarkt 99
Den Haag

Op 30 november 2018 is het dan eindelijk zo ver! De Routekaart voor het gebruik van financiële instrumenten wordt in gebruik genomen.

De Routekaart is het resultaat van het project ‘Financieren in Netwerken’, een samenwerkingsverband tussen de provincies Zuid-Holland, Noord-Brabant en de Universiteit Leiden. Het Ministerie van BZK, het Ministerie van Justitie, de VNG en de gemeente Rotterdam gaven input als partnerorganisaties. Samen is gewerkt aan het verzamelen van informatie over nieuwe, innovatieve manieren voor overheden om maatschappelijke projecten te financieren. Welke voordelen levert het op om te werken met een revolverend fonds? Hoe richt ik een prijsvraag in? Kan ik ook netwerken subsidiëren? En kan ik met crowdfunding private cofinanciering van projecten realiseren? Op dat soort vragen worden antwoorden gegeven in de routekaart.

Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.