Introductiemiddag tweede en derde studiejaar

3 september 2018
Trianon Theater
Breestraat 31
2311HC Leiden

Op maandagmiddag 3 september vanaf 13.00 vindt in bioscoop Trianon aan de Breestraat de introductiemiddag plaats voor alle tweede- en derdejaars studenten rechten en criminologie. We hebben een nuttig en inspirerend programma voorbereid, zodat jullie een vliegende start kunnen maken met het nieuwe studiejaar. Praktische informatie wordt verstrekt over het tweede en derde studiejaar en daarnaast zijn er twee bijzondere sprekers.

De eerste spreekster is Sanne Kooiman. Haar korte documentaire “Stress to impress” zal worden vertoond, die ingaat op de druk om te presteren bij millennials. Vervolgens gaat ze met jullie in gesprek over de prestatiedruk die studenten ervaren.

De tweede spreker is rechter Fons Orie. Orie zal terugblikken op zijn loopbaan in het nationale en internationale strafrecht. Hij werd onder meer bekend als rechter van het Joegoslavië-tribunaal waar hij de Kamer voorzat die in november vorig jaar Ratko Mladić veroordeelde tot levenslange gevangenisstraf.