Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium

Impacts of Sea Level Rise from Past to Present

Datum
zondag 26 augustus 2018 - woensdag 29 augustus 2018
Locatie
Ruppert building
Leuvenlaan 21
3584 CE Utrecht

Van 27 tot 29 augustus huisvest de Universiteit Utrecht een internationale conferentie over zeespiegelstijging. Aanstormende wetenschappelijke talenten uit de hele wereld zullen kennis uitwisselen over de meest recente bevindingen wat betreft de stijgende zeespiegel. U bent van harte welkom om op maandagavond 27 augustus een speciale lezingen- en debatavond bij te wonen. Ook is het mogelijk om op dinsdag 28 augustus met de wetenschappers deel te nemen aan een excursie langs de Nederlandse delta.

Professor Thijs van Thijs van Kolfschoten (Faculteit der Archeologie, Universiteit Leiden) is een van de hoofdorganisatoren van het congres. 

Zie voor meer informatie de conferentiewebsite.

Conferentiewebsite

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.