Universiteit Leiden

nl en

Leiden Leadership Lunch

Leiden Leadership Lunch: Leiderschap en maatschappelijke meerwaarde

Datum
donderdag 12 juli 2018
Tijd
Locatie
Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag
Zaal
Zaal 4.78

Tijdens deze lunchbijeenkomst staat het onderwerp 'leiderschap en maatschappelijke meerwaarde' centraal. Hoe ziet 'werken volgens de bedoeling' er in de praktijk uit? Wat is de rol van leiderschap hierin? Wat zegt recent onderzoek hierover? Ook tijdens deze lunchbijeenkomst van het LLC zullen inzichten vanuit de praktijk en vanuit de theorie met elkaar verbonden worden.  

De sprekers

Johan van Maanen, Eigenaar en Storyteller bij Bakker van Maanen 

Bakker Van Maanen staat bekend als de grootste ambachtelijke bakker van Nederland, die in de afgelopen 5 jaar een groei heeft gerealiseerd van 300%. De basis hiervoor is de gekozen route voor geluk en talentontwikkeling. Johan deelt zijn inzichten op het gebied van werkvreugde, leiderschap en maatschappelijke meerwaarde tijdens de lunch.

Ben Kuipers, Universitair hoofddocent Bestuurskunde en director LLC

Dr. Ben Kuipers is universitair hoofddocent Bestuurskunde bij de Universiteit Leiden en director van het Leiden Leadership Centre. Daarnaast is hij onder meer organisatieontwikkelaar bij Verbetervermogen en mede-oprichter en bestuurslid bij de Public Leadership Foundation. In zijn introductie zal Ben in gaan op de uitkomsten van recent onderzoek naar leiderschap en purpose in de zorg.

Praktische informatie

De inloop van de lunch start om 11:30 in zaal 4.78 (4e etage) in locatie Wijnhaven (Turfmarkt 99 Den Haag). Om 12:00 zal het inhoudelijke programma beginnen. De lunchbijeenkomst is om 13:00 afgelopen. De lunch zal verzorgd worden door Bakker van Maanen. Deelname aan de lunchbijeenkomst is op uitnodiging.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.