Kunst en Cultuur | Concert

Juliana van Stolberglaan 1
2595 CA Den Haag

Universiteit Leiden en Koninklijk Conservatorium

Tweemaal per jaar organiseert Practicum Musicae (PM) een groot concert voor al haar studenten. De PM-studenten presenteren zich hierbij aan het publiek in een van de grote zalen van het Koninklijk Conservatorium. PM-studenten spelen op hoog niveau en met veel passie voor samenspel. Zo zult u tijdens het Zomerconcert een verrassend programma voorgeschoteld krijgen met veel verschillende ensembles en duo’s.
PM-studenten combineren een studie aan de Universiteit Leiden, met een minor aan het Koninklijk Conservatorium. Deze minor wordt gefaciliteerd door Academy of Creative and Performing Arts, het samenwerkingsverband tussen de Universiteit van Leiden en het Koninklijk Conservatorium.

High Tea

Tweemaal per jaar geven we het concert ook een thema! Dit jaar staat het Zomerconcert in het teken van de High Tea. Dat heeft verder geen gevolgen voor het muzikale programma, maar wel voor u als bezoeker. U mag namelijk een mandje gevuld met heerlijke lekkernijen meenemen. Denk aan scones, muffins, sandwiches, een thermoskannetje thee.... in de pauze geniet u dan heerlijk van een High Tea!