Universiteit Leiden

nl en

Promotie

Unravelling crossed wires

  • G.V. Anguelova
Datum
dinsdag 26 juni 2018
Tijd
Locatie
Academiegebouw
Rapenburg 73
2311 GJ Leiden

Samenvatting

Dit proefschrift toont aan dat de sensibiliteit gestoord is in volwassenen met conservatief behandelde obstatrisch plexus brachialis letsel (OPBL). Deze bevinding werd bevestigd in conservatief behandelde oudere kinderen met OPBL. Er is uitgebreide motorische verkeerde zenuwuitgroei en dysfunctie in deze groep welke niet verklaard wordt door spierzwakte.

Promotoren

  • Prof.dr. J.G. van Dijk
  • Prof.dr. M.J.A. Malessy

Bijwonen

Promoties zijn vrij toegankelijk, u hoeft zich niet aan te melden.

Proefschriften

Proefschriften van Leidse promovendi zijn na de promotie digitaal beschikbaar via het Leids Repositorium. De proefschriften op deze site zijn vrij toegankelijk. Alleen in sommige gevallen rust er een tijdelijk embargo op een proefschrift en wordt het proefschrift pas later volledig beschikbaar gesteld.

Persvragen

pers@lumc.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.