Universiteit Leiden

nl en

Promotie

To stop, or not to stop, Deprescribing preventive cardiovascular medication in low-risk general practice patients

  • C.H. Luymes
Datum
donderdag 7 juni 2018
Tijd
Locatie
Academiegebouw
Rapenburg 73
2311 GJ Leiden

Samenvatting

Dit proefschrift gaat over preventieve zorg om hart- en vaatziekten te voorkomen. Daarvoor bestaat in Nederland een nationale richtlijn, die in 2012 is herzien. Luymes onderzoekt welke invloed deze herziening had op de dagelijkse medische praktijk.

Promotor

  • Prof.dr. M.E. Numans

Bijwonen

Promoties zijn vrij toegankelijk, u hoeft zich niet aan te melden.

Proefschriften

Proefschriften van Leidse promovendi zijn na de promotie digitaal beschikbaar via het Leids Repositorium. De proefschriften op deze site zijn vrij toegankelijk. Alleen in sommige gevallen rust er een tijdelijk embargo op een proefschrift en wordt het proefschrift pas later volledig beschikbaar gesteld.

Persvragen

pers@lumc.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.