Universiteit Leiden

nl en

Promotie

Targeting Chondrosarcoma and Osteosarcoma Cell metabolism -The IGF pathway and beyond

  • E.F.P. Peterse
Datum
woensdag 13 juni 2018
Tijd
Locatie
Academiegebouw
Rapenburg 73
2311 GJ Leiden

Samenvatting

Deze studie inventariseert signaaltransductieroutes die aangrijpingspunten zouden kunnne zijn voor nieuwe doelgerichte therapieën voor de behandeling van osteosarcomen en chondrosarcomen (de meest voorkomende kwaadaardige primaire bottumoren).

Promotor

  • Prof.dr. J.V.M.G. Bovée

Bijwonen

Promoties zijn vrij toegankelijk, u hoeft zich niet aan te melden.

Proefschriften

Proefschriften van Leidse promovendi zijn na de promotie digitaal beschikbaar via het Leids Repositorium. De proefschriften op deze site zijn vrij toegankelijk. Alleen in sommige gevallen rust er een tijdelijk embargo op een proefschrift en wordt het proefschrift pas later volledig beschikbaar gesteld.

Persvragen

pers@lumc.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.