Universiteit Leiden

nl en

Afscheidssymposium Jan Michiel Otto

The Role of Law in Development: steady beacon or mere sham?

Datum
vrijdag 29 juni 2018
Tijd
Locatie
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Zaal
A 051 (Grotiuszaal)

Afscheidssymposium Jan Michiel Otto

Dit symposium markeert het emeritaat van Jan Michiel Otto, hoogleraar recht en bestuur in ontwikkelingslanden, en zijn afscheid als directeur van het Van Vollenhoven Instituut. Tijdens het symposium worden presentaties gegeven die een gevarieerd beeld geven van het lopende onderzoek naar de rol van recht en bestuur in Noord-Afrika en het Midden-Oosten, Indonesiƫ en Sub-Sahara Afrika. Na afloop van de presentaties is er ruimte voor discussie.

Voor meer informatie en het programma: zie de Engelstalige website

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.