Congres/symposium

Symposium 'The Interdisciplinary Study of Societal Challenges'

18 juni 2018
De voertaal tijdens dit evenement is Engels.
Anna van Buerenplein
Anna van Buerenplein 301
2595 DG The Hague

Op maandag 18 juni 2018 zal het symposium ‘The Interdisciplinary Study of Societal Challenges’ plaatsvinden op het Leiden University College in Den Haag. Dit symposium is onderdeel van de activiteiten rondom de oratie van Judi Mesman, later die dag.

Het symposium is bedoeld voor iedereen die meer wil leren over kansen, uitdagingen, voordelen en praktische punten met betrekking tot interdisciplinair lesgeven en onderzoek doen. Er zullen korte pitches gehouden worden over lopende projecten, vakken en initiatieven rondom maatschappelijke uitdagingen, gevolgd door een interactieve sessie waarin ideeën en ervaringen uitgewisseld kunnen worden. Daarnaast is er uiteraard kans om te netwerken en eventuele toekomstige samenwerkingen aan te gaan.

Registratie

Er zijn geen kosten aan dit evenement (inclusief lunch). U kunt zich registreren via deze link.

Registreren voor de oratie van Judi Mesman (18 juni om 16:00 uur in Leiden) kan via de universiteitswebsite.

09.15 - 09.30: Opening door prof. dr. Judi Mesman

09.30 - 10.45 Pitches - Deel 1

- Reclaiming the city

- Digital technologies and internatiol crime