Universiteit Leiden

nl en

Promotie

Prognosis in small vessel vasculitis

  • E.E. van Daalen
Datum
woensdag 6 juni 2018
Tijd
Locatie
Academiegebouw
Rapenburg 73
2311 GJ Leiden

Samenvatting

In dit proefschrift staat de prognose van patiënten met antineutrofiele cytoplasmatische antilichamen (ANCA-) geassocieerde vasculitis (AAV) centraal. AAV is een systemische auto-immuunziekte die de kleine bloedvaten aantast. Van iedere miljoen Europeanen en Noord-Amerikanen hebben er waarschijnlijks slechts 20 de ziekte.

Promotor

  • Prof.dr. J.A. Bruijn

Bijwonen

Promoties zijn vrij toegankelijk, u hoeft zich niet aan te melden.

Proefschriften

Proefschriften van Leidse promovendi zijn na de promotie digitaal beschikbaar via het Leids Repositorium. De proefschriften op deze site zijn vrij toegankelijk. Alleen in sommige gevallen rust er een tijdelijk embargo op een proefschrift en wordt het proefschrift pas later volledig beschikbaar gesteld.

Persvragen

pers@lumc.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.