Universiteit Leiden

nl en

Kunst en cultuur | Concert

Practicum Musicae-studenten op het podium

Datum
donderdag 28 juni 2018
Tijd
Toelichting
Toegang is gratis
Locatie
Lokhorstkerk
Pieterskerkstraat 1
Leiden

Talentvolle Leidse studenten op het podium

In Leiden lopen bijna 70 getalenteerde studenten rond, die naast hun studie ook nog een programma aan het Koninklijk Conservatorium volgen. Iedere laatste donderdag van de maand is er een concert van deze studenten in de Leidse Lokhorstkerk. Zo ook op donderdag 28 juni! Het concert begint om 17:00 en duurt een uur. De combinatie van een universitaire studie in Leiden en een kunstopleiding in Den Haag is een initiatief van de Academy of Creative and Performing Arts (ACPA), een unieke samenwerking tussen de Hogeschool der Kunsten Den Haag en de Universiteit Leiden. De Leidse studenten krijgen les van (inter-)nationale top-docenten en kunnen zo hun muzikale talenten tot bloei brengen. Beluister het zelf in de Lokhorstkerk. Toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd.

Meer over PM

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.