Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium | NWA

NeuroLabNL: matchmaking | presentatie onderzoeksagenda

Datum
dinsdag 3 juli 2018
Tijd
Locatie
Wijnhaven
Turfmarkt 99
DP 2511 Den Haag
Zaal
Campus Leiden

NeurolabNL onderzoeksagenda

De nieuwe NeurolabNL-onderzoeksagenda wordt feestelijk gepresenteerd door de vier boegbeelden Eveline Crone en Andrea Evers van de Universiteit Leiden, Katy Kogel van het Wetenschappelijk Onderzoek en Documentatiecentrum (WODC) en Cyriel Pennartz van de Universiteit van Amsterdam (UvA). De onderzoeksagenda wordt overhandigd aan minister Ingrid van Engelshoven en minister Sander Dekker. Ook het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) is met een afvaardiging aanwezig.

Matchmaking

De feestelijke presentatie wordt voorafgegaan door een matchmaking bijeenkomst in het kader van de Nationale Wetenschapsagenda (NWA) - call for proposals

Het doel hiervan is om wetenschappers van alle universiteiten in Nederland, TO2 instellingen, hogescholen, bedrijfsleven, Rijkskennisinstellingen en maatschappelijk partners samen te brengen, om zo de gelegenheid te bieden tot vorming van brede consortia.

Aanmelden

  • Matchmaking bijeenkomst NeurolabNL (14.30-17.00 uur)
  • Overhandiging van de NeurolabNL onderzoeksagenda aan de ministers Ingrid van Engelshoven en Sander Dekker (17.30-19.30 uur)

Aanmelden NeurolabNL: matchmaking | overhandiging onderzoeksagenda aan ministers

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.