Universiteit Leiden

nl en

Festival | Kunst & Cultuur

Museumnacht Leiden 2018

Datum
zaterdag 2 juni 2018 - zondag 3 juni 2018
Locatie
Diverse musea in Leiden

Museumnacht Leiden toont je de Leidse musea in een ander nachtlicht.

Museumnacht Leiden bestaat tien jaar en dat is reden voor een groot feest! Dit vieren we 2 juni 2018 en jij bent uitgenodigd om dit mee te komen vieren. Er zal weer van alles te beleven zijn: muziek, cabaret, workshops, lezingen, interactieve projecten, Kim Holland, Nico Dijkshoorn, Barry Badpak, een rollerskatedisco en nog veel meer. Ben je benieuwd wat er allemaal te doen is? Check dan de website: www.museumnachtleiden.nl.

Van 20.00 tot 01.00 kun je genieten van al het moois wat de Leidse musea te bieden hebben en als kers op de taart sluiten we de nacht af met een afterparty in de Waag. Wil jij deze legendarische 10e editie van de Museumnacht Leiden niet missen? Koop dan snel je kaartje. Tot dan!

Alumni-event

Voorafgaand aan de Museumnacht Leiden organiseert de Universiteit Leiden een speciaal evenement voor alumni. Bekijk het programma en meld u aan.

Programma en tickets

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.