Universiteit Leiden

nl en

Lezing

Lezing van Marianne Thieme, oprichter van de Partij voor de Dieren

  • Marianne Thieme
Datum
vrijdag 22 juni 2018
Tijd
Locatie
Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag
Zaal
Spaanse Trap
Marianne Thieme, oprichter en leider van 's werelds eerste succesvolle Partij voor de Dieren (PvdD), geeft een lezing in het Engels op vrijdag 22 juni in Den Haag. Haar lezing zal gaan over het aanmoedigen van het internationale debat over dierenrechten en de politieke betekenis ervan. Zij zal de problematische rol van de veehouderij in onze samenleving onder de aandacht brengen. De lezing maakt deel uit van de internationale conferentie "Make a change for Livestock and our Planet", waarbij deelnemers over de hele wereld ideeën uitwisselen over het maken van een positieve verandering voor dieren en onze planeet. Iedereen die geïnteresseerd is in sociale rechtvaardigheid, dierenrechten, dierenwelzijn, duurzaamheid, klimaatverandering en politiek is welkom!
 

Partij voor de Dieren

De Nederlandse Partij voor de Dieren is de eerste politieke partij in de wereld die de kortetermijnbelangen van de mens niet op de eerste plaats zet, maar zich richt op de hele planeet en al zijn inwoners. Sinds de oprichting van de PvdD in 2002, ontwikkelt de partij zich wereldwijd een beweging in de politiek die de grensoverschrijdende belangen van dieren, natuur en milieu vertegenwoordigt. Vandaag zijn er 19 gelijkgestemde politieke partijen in 19 landen over de hele wereld en dit worden er elk jaar meer.

De lezing is gratis en je kan je hier registeren.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.