Alumni-activiteit

Faculty Club (Academiegebouw)
Rapenburg 73
2311 GJ Leiden

Zaterdag 2 juni is het weer zover! Die dag komen vele alumni vanuit het hele land naar hun studentenstad Leiden voor een sfeervolle middag en avond vol gezelligheid, cultuur en lekker eten in goed gezelschap.

Leiden in een ander nachtlicht
We vieren het Leiden Alumni Event in combinatie met de 10e editie van de Leidse Museumnacht. De Leidse musea – waaronder het Rijksmuseum van Oudheden, Naturalis en het compleet vernieuwde Boerhaave – openen tijdens deze Museumnacht van 20.00 – 01.00 uur hun deuren en organiseren bijzondere workshops, lezingen, optredens van bands en dj’s, kleinkunst, alternatieve rondleidingen en films.

Binnenkort maken we het definitieve programma van het Leiden Alumni Event bekend. Kunt u niet wachten? Geef uw voorinschrijving hier dan vast aan ons door. We brengen u dan als eerste op de hoogte van het programma én de mogelijkheid om uw inschrijving definitief te maken.

Graag tot ziens op zaterdag 2 juni!

Vriendelijke groeten,

Lilian Visscher