Universiteit Leiden

nl en

Studievoorlichting

Last Minute Bestuurskunde 2018

Datum
donderdag 14 juni 2018
Tijd
Locatie
Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag

Bestuurskunde Leiden zit in het hart van Den Haag, in het Wijnhavenkwartier. De gemeente Den Haag en de ministeries van Binnenlandse Zaken en Justitie en Veiligheid zijn onze buren. We maken een wandeling in het centrum van Den Haag, langs allerlei gebouwen van ministeries, de gemeente en andere publieke organisaties en instellingen. Na afloop van de wandeling is er een quiz met vragen over de organisaties die we gezien hebben, met natuurlijk een leuke prijs voor de winnaar. Door deze rondleiding en quiz krijg je een beeld van concrete onderwerpen waar bestuurskundigen zich mee bezig (kunnen) houden, terwijl je tegelijkertijd kennis maakt met het Wijnhavenkwartier. Voorafgaand aan de wandeling is er een korte algemene presentatie waarin we o.a. ingaan op wat bestuurskunde is en waarom je bestuurskunde bij de Universiteit Leiden in Den Haag zou moeten studeren. Uiteraard is er gedurende de dag ook nog tijd om je vragen te stellen aan een docent, studieadviseur en studenten.

Heb je interesse in deze activiteit?

Meld je dan aan via dit formulier (uiterlijk t/m 13 juni 2018).

Vragen?

Neem dan contact op met onze studieadviseurs van het Instituut Bestuurskunde.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.