Congres/symposium

Anna van Buerenplein
Anna van Buerenplein 301
2595 DG The Hague
meerdere zalen; wordt nog aangekondigd

Ben jij benieuwd naar de onderzoeksinteresses van jouw collega’s? Ben je op zoek naar nieuwe samenwerkingsmogelijkheden? Zou je jouw laatste publicatie of (idee voor) een nieuw project willen delen?

Graag nodigen we je uit voor het FGGA Research Symposium op vrijdag 22 juni 2018 bij het LUC.

Alle onderzoekers – van promovendi tot hoogleraren, van alle FGGA instituten en centres – zijn welkom om hun werk te presenteren in een informele en interactieve setting. Om genoeg tijd te hebben voor discussie vragen we discussants – die bij voorkeur de presentatie of paper van tevoren ontvangen - om de presentatie samen te vatten en de discussie te starten.

Tussen de sessies door en na afloop is er natuurlijk ook genoeg tijd  om informeel kennis te maken en ideeën uit te wisselen met collega’s tijdens de koffiepauze en de borrel na afloop.

Deadline

Deadline voor het insturen van een abstract (150-200 woorden): Vrijdag 1 juni 2018

Stuur het abstract naar Manon Osseweijer: m.osseweijer@fgga.leidenuniv.nl