Congres/symposium

Breestraat 60
2311 CS Leiden

Introductie

Het Centrum voor Milieuwetenschappen (CML) van de Universiteit Leiden bestaat 40 jaar. Dat gaan we vieren op donderdag 28 juni 2018, met een prachtige dag waarin vele bekende sprekers zullen optreden. We nodigen u hiervoor van harte uit!

Locatie

De lezingen vinden plaats in de Stadsgehoorzaal te Leiden die voor de gelegenheid wordt omgebouwd tot een inspiratie- en debatteercentrum.

Aanmelden

Via dit formulier kunt u zich alvast aanmelden. Via een zeer gelimiteerd aantal emails zullen we u meer informatie verstrekken over het definitieve programma en onze gasten.

Voorlopig programma

Ochtend

In de ochtend zullen prikkelende presentaties worden gegeven door bekende oudgedienden en coryfeeën van de Universiteit Leiden. Ook zal er een uitermate mooi boek over 40 jaar CML worden gepresenteerd.

Middag

In de middag zijn er presentaties van nationale en internationale sprekers  en een debat rondom het thema “Sustainability in a post-fact society endangered by populists” en een afsluitende borrel.