Alumni-activiteit

CDL-alumni activiteit: bezoek Rijksmuseum Boerhaave en boottocht

30 juni 2018

Leiden

Deze activiteit is bedoeld voor alumni van het Chemisch Dispuut Leiden (Studievereniging van Scheikunde/ Molecular Science and Technology).

We beginnen de dag om 14:30 uur met een rondleiding door het vernieuwde Rijksmuseum Boerhaave. Het museum bevat een collectie historische wetenschappelijke instrumenten uit alle takken van de wetenschap. Wij zullen een rondleiding krijgen langs de vijf thema's in het museum: Gouden Eeuw, Ziekte & Gezondheid, Machtige Verzamelingen (met een aparte techniekafdeling) en Grote Vragen van de Wetenschap.

Na deze interessante rondleiding zullen wij ons te voet verplaatsen (5 minuten) naar de volgende activiteit. Dit is een rondvaart door de grachten van Leiden. Hier zullen wat hapjes en drankjes aanwezig zijn. Wij stappen op in het centrum van Leiden.

Programma

14:15 uur             Verzamelen bij Rijksmuseum Boerhaave  (Lange Sint Agnietenstraat 10, 2312 WC Leiden)
14:30 uur             Start rondleiding Rijksmuseum Boerhaave
16:00 uur             Boottocht  (Start: Aalmarkt 4, 2311 EC Leiden)
18:00 uur             Einde

Aanmelden
Het CDL hoort graag vóór vrijdag 22 juni via abactis@chemischdispuutleiden.nl of u aanwezig zult zijn. Het is ook mogelijk om alleen de rondleiding of alleen de boottocht bij te wonen. Graag horen wij dit dan ook vóór 22 juni door te reageren op deze mail. De kosten van deze activiteit bedragen €26,50 (of €14,- wanneer u een museumkaart heeft). Het is uiteraard ook mogelijk om buitenlid (reunistlid) te worden van het CDL, daar zit deze activiteit bij inbegrepen.

Voor vragen kunt u altijd mailen naar abactis@chemischdispuutleiden.nl.