Universiteit Leiden

nl en

Alumni-activiteit

Alumni event Archeologie: het Rijksmuseum van Oudheden en ik

Datum
donderdag 7 juni 2018
Tijd
Locatie
National Museum of Antiquities
Rapenburg 28
2311 EW Leiden

Op donderdagavond 7 juni organiseert alumnivereniging ALFA de jaarlijkse alumnidag voor oud-studenten en (oud-)medewerkers van de Faculteit der Archeologie en haar voorlopers. Ditmaal is de locatie het jarige Rijksmuseum van Oudheden in Leiden. Geheel in het thema ‘200 jaar archeologie in Leiden’ vieren we de band tussen de Faculteit en het RMO. 

Onder de titel ‘Het Rijksmuseum van Oudheden en ik’ zullen we korte filmpjes tonen van oud-studenten en (oud-)medewerkers over hun ervaringen in het museum. De avond kent geen uitgebreide formele lezingen, maar er zal genoeg te zien en te doen zijn, en uiteraard staat borrelen en bijpraten met oud-studiegenoten en andere oude en nieuwe bekenden centraal! Kom je ook?

De deuren gaan om 19:00 uur open en we nemen om 22:30 uur weer afscheid. Toegang is gratis, twee drankjes zijn inbegrepen, maar aanmelden is verplicht. Aanmelden kan door het formulier in te vullen. Tot de 7e juni!

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.