Congres/symposium

PLNT
Langegracht 70
2312NV Leiden

Sneeuwvlokjes of stress-studenten? Meer dan de helft van de Nederlandse studenten ervaart hoge stress. Bij veel studenten mondt dit uit in emotionele uitputting, vermoeidheidsklachten of zelfs een burn-out. Vraag je je af waarom, ben je nieuwsgierig naar verklaringen van experts en wetenschappers, wil je weten hoe jij zelf stressklachten kunt tegengaan of ben je benieuwd wat de Universiteit Leiden doet? Kom dan naar het symposium ‘Stressloos Studeren’!

Op maandag 7 mei organiseren de Honours Academy, het Leids Assessoren Overleg (LAssO) en het Leids Universitair Studentenplatform (LUS), in samenwerking met wetenschappers, psychologen, ervaringsdeskundigen, de PKvV en de Kleine Consultant verschillende sessies over stress, prestatiedruk en hoe universiteit en student hier het best mee om kunnen gaan.

De dag ziet er als volgt uit:

• 15:00 Opening
  • 15:30 Ronde 1 (diverse sessies)
  • 16:45 Pauze
  • 17:00 Ronde 2 (diverse sessies)
  • 18:15 Avondeten
  • 19:00 Plenair avondprogramma
  • 20:30 Borrel

Het programma is gratis en diner en borrel worden verzorgd voor diegenen die zich daarvoor hebben aangemeld.

Daarnaast ben je niet verplicht om de hele dag aanwezig te zijn, maar kun je gewoon die sessies meepakken die je leuk vindt. Geen reden om niet te komen dus! Vooraf aanmelden is niet meer mogelijk, maar er zijn nog wel enkele plekken vrij. Vol = vol, dus wees op tijd!

Op de Facebook-pagina vind je meer informatie over het programma.

Meer informatie via Facebook