Universiteit Leiden

nl en

Lezing

On the Move: A Mobilities Approach to Heritage

  • Wayne Modest
Datum
dinsdag 29 mei 2018
Tijd
Locatie
Museum Volkenkunde
Steenstraat 1
2312 BS Leiden

De jaarlijkse LeidenGlobal lezing wordt gehouden op 29 mei 2018. Prof.dr. Wayne Modest zal de Keynote Lecture geven: ‘On The Move: A  Mobilities Approach to Heritage’. Na de lezing is iedereen uitgenodigd voor een borrel.

Prof.dr. Wayne Modest is het Hoofd van het Research Centre for Material Culture van het Museum Volkenkunde, Tropenmuseum & Africa Museum, Hoogleraar Material Culture & Critical Heritage Studies aan de Vrije Universiteit Amsterdam en bestuurslid van LeidenGlobal.

Registratie is verplicht.

Dit evenement is in het Engels. Kijk voor meer informatie op de Engelstalige pagina.

Meer informatie op LeidenGlobal.org

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.