Universiteit Leiden

nl en

Alumni-activiteit

LLP-alumniseminar

  • Gerard Bakker
Datum
donderdag 3 mei 2018
Tijd
Locatie
Oude Sterrewacht
Sterrenwachtlaan 11
2311 GW Leiden
Zaal
C1.04

Op donderdag 3 mei vindt vanaf 19:30 uur het alumniseminar van het Leiden Leadership Programme plaats! Tijdens dit seminar zal Gerard Bakker, Overheidsmanager van het Jaar 2017 en bestuursvoorzitter van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers, met de aanwezigen van gedachten wisselen over zijn ervaringen met leiderschap. Na afloop is er de gelegenheid om te borrelen in Café de Keyzer.

Het seminar vindt plaats in zaal C1.04 van de Oude Sterrewacht en er is maar een beperkt aantal plekken. Meld je dus snel aan! Mocht je na je aanmelding alsnog niet kunnen, geef het dan ook alsjeblieft aan ons door, zodat we iemand anders nog blij kunnen maken met je plek!

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.