Universiteit Leiden

nl en

Alumni-activiteit

Jonge Alumni Netwerk - Workshop Effectieve Interculturele Communicatie

Datum
donderdag 31 mei 2018
Tijd
Locatie
Faculty Club
Rapenburg 73
2311 GJ Leiden

Update 29 mei: De workshop is uitverkocht. Houd onze sociale media in de gaten voor komende events!

Moet je een deadline halen, maar werkt je collega tegen? Lever je uitstekend werk, maar ziet je leidinggevende dat anders? Doe je enorm je best om je team te motiveren, maar is er een dwarsligger?

Werken in een team van mensen met diverse achtergronden is niet altijd gemakkelijk. Verschillen in denken en uiteenlopende communicatiestijlen maken stressvolle situaties niet alleen nog stressvoller, maar hebben ook invloed op je carrière. Cultuur- en persoonlijkheidsverschillen kunnen heel inspirerend zijn, maar ze kunnen ook je werkplezier verpesten.

Komt dit je bekend voor? Kom dan op donderdag 31 mei naar deze workshop over cultuur, persoonlijkheid en communicatie, gegeven door Ardi Bouwers en Tao Yue. Na een inleiding over cultuur en over verschillende communicatiestijlen, wordt in kleine groepen besproken hoe je in verschillende situaties zo effectief mogelijk communiceert met mensen met een andere culturele achtergrond.

Dit event is Engels gesproken.

Het programma

19.00 - 19.30 uur: Inloop met drankje
19.30 - 21.30 uur: Inhoudelijk programma
21.30 - 22.30 uur: Afsluitende borrel

Meer info en aanmelden

Datum donderdag 31 mei 2018
Tijd 19.00-22.30 uur
Locatie Faculty Club Leiden (Rapenburg 73)
Voor wie? Jonge alumni (t/m 35 jaar) van de Universiteit Leiden
Kosten deelname €7,50
Aanmelden Meld je hier aan
Let op: Dit event is Engelstalig

Over de sprekers


Ardi Bouwers is oprichter van de Cross Culture Club, gespecialiseerd in interculturele communicatie training. Ze is tevens directeur van China Circle, dat zich richt op communicatie en media in China. Ze heeft Chinese taal en cultuur gestudeerd aan de Universiteit Leiden en de universiteit van Nanjing.

Tao Yue geeft interculturele training en coaching en is gespecialiseerd in Oost-West verschillen. Voor het Case Development Centre van RSM van de Erasmus universiteit ontwikkelt zij business case studies. Ze studeerde Engelse taal en literatuur in Shanghai en volgde in Amsterdam een master sociale wetenschappen.

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.