Universiteit Leiden

nl en

Lezing

ILS – HSR Lunch Seminar met Harvard Professor Jason Beckfield

Datum
woensdag 23 mei 2018
Tijd
Toelichting
Voor lunch wordt gezorgd!
Locatie
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Zaal
B0.13

Op woensdag 23 mei vindt het ILS - HSR Lunch Seminar plaats, wat gezamenlijk wordt georganiseerd door de onderzoeksprogramma’s Interaction Between Legal Systems en Hervorming Sociale Regelgeving. In dit bijzondere seminar zal Jason Beckfield, Hoogleraar Sociologie aan Harvard een presentatie geven over: “The Welfare State Meets European Integration: The Place of ECJ Jurisprudence in Retrenchment and Convergence”. Meer informatie en de abstract van deze presentatie kan worden gevonden door te klikken op onderstaande link.

Aanmelding is niet nodig en voor lunch wordt gezorgd! Kijk op onze website voor meer informatie omtrent ILS en HSR.

NB: De voertaal van de presentatie is Engels.

Nieuwsbericht ILS - HSR Lunch Seminar

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.